ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 5744829 , 210 5743476 Ηρακλέους 19, Περιστέρι

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Παράδοση-Παραλαβή προϊοντων

Τα εμπορεύματα παραδίδονται από τις αποθήκες μας άρτια και με πλήρη συσκευασία. Όταν στέλνονται στον τόπο του αγοραστή, ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή μαζί με τη μεταφορική - courier την οποία έχει επιλέξει ο ίδιος ο αγοραστής. Μέχρι την αποπληρωμή τους και την εκπλήρωση όλων των όρων της πώλησης, η κυριότητα των πωληθέντων εμπορευμάτων παραμένει σε εμας. Αρμόδια δικαστήρια είναι τα δικαστήρια της Αθήνας. Ρητά συμφωνείται ότι κάθε αντίγραφο εξαχθέν από τα βιβλία της εταιρείας αποτελεί πλήρη απόδειξη για όσα αναφέρονται σε αυτό.

Ο πελάτης μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα από τα κατάστηματά μας, ή μπορεί να ζητήσει να σταλθούν σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση.

Ο πελάτης ζητείτε να δώσει την ημερομηνία που επιθυμεί να παραδοθούν τα προϊόντα, ανεξαρτήτως από το αν θέλει να τα παραλάβει από τα κατάστηματα ή να τα παραδώσουμε εμείς.

Παρέχουμε (3) τρείς διαφορετικούς τρόπους αποστολής των προϊόντων:
Ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα (εντός Αττικής), Courier και Μεταφορική εταιρία(για παραδόσεις στη επαρχεία).

Τα έξοδα αποστολής μέσω Courier και Μεταφορικής εταιρείας υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του εκάστοτε προϊόντος,καθώς και τον ταχυδρομικό κώδικα διαμονής, οπότε ο πελάτης θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς για το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει.

Αποστολές εντός Αττικής 

Τα προϊόντα αποστέλλονται δωρεάν εντός Αττικής για αγορές άνω των 299 € (με εξαιρέση απομακρισμένες περιοχές*), και παραδόση πεζοδρόμιο με φορτηγά της εταιρείας μας). Για αγορές λιγότερες των 299 €  το ελάχιστο κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 5.00 €

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά: Δευτέρα & Τετάρτη: 9:30- 15:00 - Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 9:30- 17:00 - Σάββατο: 9:00- 14:30 

*Εξαίρεση αποτελούν:

Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) η δωρεάν μεταφορά αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας.  Για την μεταφορά σε όροφο εντός Αττικής η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.
Για ογκώδη προϊόντα που χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.
Νησιωτικές απομακρισμένες περιοχές που ανήκουν στο Ν. Αττικής (π.χ. Σαλαμίνα ,Πόρο, Αίγινα κ.τ.λ)
Ηπειρωτικές απομακρισμένες περιοχές που ανήκουν στο Ν. Αττικής ( Aυλώνας ,Ωρωπός,Κάλαμος,Δήλεσι,Mέγαρα,Νέα πέραμος ,Κινέτα,Ερυθρές,Ανάβυσσος,Kερατέα,Λαύριο,Σούνιο,Ραφήνα, Νέα Μάκρη,Πόρτο ραφτη, Κορωπί, Μαραθώνας κ.τ.λ) όπου ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα μεταφοράς σε συννενόηση με το κατάστημά μας.

Αποστολές εκτός Αττικής 

Για παραδόσεις εκτός Αττικής τα προϊόντα αποστέλλονται με χρέωση του πελάτη.

Σε πρακτορείο της επιλογής του ή σε συνεννόηση με το κατάστημά μας (το κατάστημά μας δε χρεώνει την μεταφορά έως το πρακτορείο στην Αθήνα) και προϋποθέτει κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier**) τα έξοδα μεταφοράς κατόπιν συνεννόησης .

** Αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη (συμφωνα με τον κατάλογο δυσπρόσιτων της ACS Courier) και θέλετε να στείλουμε το δέμα στην πόρτα σας, τότε θα επιβαρυνθείτε σύμφωνα με τον κατάλογο δυσπρόσιτων προορισμών της  ACS. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Το κατάστημα έχει την υποχρέωση να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον πελάτη και να κανονίσει την ώρα παράδοσης. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα-Σαββάτο .

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ SKROUTZ MARKETPLACE

Τα εμπορεύματα παραδίδονται από τις αποθήκες μας άρτια και με πλήρη συσκευασία. Όταν στέλνονται στον τόπο του αγοραστή, ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή μαζί με τη μεταφορική - courier την οποία έχει επιλέξει ο ίδιος ο αγοραστής μέσω του skroutz marketplace. Μέχρι την αποπληρωμή τους και την εκπλήρωση όλων των όρων της πώλησης, η κυριότητα των πωληθέντων εμπορευμάτων παραμένει σε εμας. Αρμόδια δικαστήρια είναι τα δικαστήρια της Αθήνας. Ρητά συμφωνείται ότι κάθε αντίγραφο εξαχθέν από τα βιβλία της εταιρείας αποτελεί πλήρη απόδειξη για όσα αναφέρονται σε αυτό.

Ακύρωση Παραγγελίας

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία εντός 48 ωρών στης εξης περιπτώσεις:

(α) Ο Πελάτης έχει επιλέξει εξόφληση μέσω τραπεζικής κατάθεσης αλλά δεν έχει προχωρήσει στην κατάθεση.

(β) Ο Πελάτης έχει επιλέξει παραλαβή από κατάστημα και ενώ έχει ενημερωθεί πως η παραγγελία είναι έτοιμη προς παραλαβή

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία μέχρι και 2 μέρες πριν από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων.

Στη περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει η παραγγελία να παραδοθεί την επόμενη ημέρα, μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία σε διάστημα 2 ωρών από την ώρα που έλαβε το email επιβεβαίωσης της αγοράς.

Μετά το πέρας των παραπάνω χρονικών διαστημάτων η παραγγελία θα παραδοθεί στον πελάτη, και ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για να στείλει το προϊόν πίσω στο κατάστημα.

Επιστροφή Προϊόντων

Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνεται μόνο με την αρχική τους συσκευασία άθικτη και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αποστολής του στον πελάτη.

Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής.

Κανένα προϊόν δε θα γίνεται δεκτό εάν δε συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς ή είναι αποσυσκευασμένο. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι συσκευή με μεγάλο όγκο (π.χ. κουζίνα, πλυντήριο ρούχων, ψυγείο) ο πελάτης έχει την υποχρέωση να το αποστείλει στην έδρα μας, με δική του μεταφορική, και δικά του έξοδα αποστολής εφόσον βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Σε περίπτωση που ο πελάτης βρίσκεται εντός Αθηνών, μπορεί το προϊόν να επιστραφεί, με δική του μεταφορική ή με τη δική μας, και το ποσό επιστροφής στη δεύτερη περίπτωση καθορίζεται από το κατάστημα ανάλογα με τη συσκευή.

Επιστροφή χρημάτων σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται με πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη εντός 14 ημερολογιακών ημερών (αν έχει πληρωθεί μετρητοίς ή έχει γίνει τραπεζική κατάθεση) εφόσον το προϊόν παραδοθεί στην έδρα μας σε άριστη κατάσταση (μη ανοιγμένη συσκευασία). Στην περιπτωση που η συσκευασία έχει ανοιχθεί, το κατάστημα έχει δικαίωμα να εξετάσει το προϊόν και να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων ή να γίνει επιστροφή μέρους της αρχικής αξίας.

Στην περίπτωση των μικροσυσκευών εφόσον το προϊόν και η συσκευασία του είναι σε καλή κατάσταση, ο πελάτης θα πιστώνεται το αντίστοιχο ποσό εντός 7 ημερών. Στην αντίθετη περίπτωση θα αποστέλλεται πίσω στον πελάτη, με έξοδα του.

Πληρωμές

Η εξόφληση των αγορών σας μπορεί να γίνει είτε με αντικαταβολή κατά την παράδοση είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας ,είτε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας μεσώ του site.

Δυνατότητα αντικαταβολής, για μεταφορές εκτός Αττικής , υπάρχει μόνο με courrier/ταχυμεταφορές (όχι με τις μεταφορικές εταιρίες/πρακτορεία).

Η επιβάρυνση διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο εξόφλησης που επιλέγει ο πελάτης (δηλαδή σε πόσες δόσεις επιλέγει ο πελάτης να χρεώσει την κάρτα του).

¶τοκες δόσεις είναι διαθέσιμες μόνο εντός του καταστήματος και εφόσον αναγράφονται στον τίτλο του προϊόντος.

Οι τιμές των προϊόντων είναι μετρητοίς εκτός αυτών που αναγράφουν δίπλα άτοκες δόσεις.

Αφού κάνεις την κατάθεση θα χρειαστεί να στείλεις το αποδεικτικό κατάθεσης είτε με email:
expert11@otenet.gr

* Oι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω τραπέζης αποστέλλονται μετά την πληρωμή τους μετά την απαραίτητη έγκριση από το Λογιστήριο

**Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα, τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.

*Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα εξωτερικού ο πελάτης    επιβαρύνεται με την αντίστοιχη κράτηση της τράπεζας.

Για καταθέσεις οι τραπεζικοί λογαρισμοί είναι οι εξής:
Πειραιώς:5048006343661
Εθνική:16400207102
Alpha Bank:133002002006280

EUROBANK 00260209560201965214

IBAN Πειραιώς: GR2501720480005048006343661
ΙΒΑΝ Εθνική: GR3401101640000016400207102
IBAN Alpha Bank:GR8801401330133002002006280

EUROBANK:GR2902602090000560201965214

’Ονομα δικαιούχου: ΚΩΝ. ΡΕΝΤΖΙΛΑΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. και αφορούν αγορές απο το ηλεκτρονικό κατάστημα .

Στις τιμές του site δεν ισχύει η κάρτα LYONES.
Στις τιμές του site δεν ισχύουν οι διατακτικές του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ Δ.Ε.Η και Υπουργείου Πολιτισμού .

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi  e-Commerce" και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ 19 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 

 

Πίσω

(c) Ρεντζιλάς - All rights reserved - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center -