ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 5743476, 210 5744829 Ηρακλέους 19, Περιστέρι

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Αποστολές

Παράδοση-Παραλαβή προϊοντων

Ο πελάτης μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα από τα κατάστηματά μας, ή μπορεί να ζητήσει να σταλθούν σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση.

Ο πελάτης ζητείτε να δώσει την ημερομηνία που επιθυμεί να παραδοθούν τα προϊόντα, ανεξαρτήτως από το αν θέλει να τα παραλάβει από τα κατάστηματα ή να τα παραδώσουμε εμείς.

Παρέχουμε (3) τρείς διαφορετικούς τρόπους αποστολής των προϊόντων:
Ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα (εντός Αττικής), Courier και Μεταφορική εταιρία(για παραδόσεις στη επαρχεία).

Τα έξοδα αποστολής μέσω Courier και Μεταφορικής εταιρείας υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του εκάστοτε προϊόντος,καθώς και τον ταχυδρομικό κώδικα διαμονής, οπότε ο πελάτης θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς για το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει.

Στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητη η χρήση γερανού, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Το κατάστημα έχει την υποχρέωση να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον πελάτη και να κανονίσει την ώρα παράδοσης. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα-Σαββάτο πρωινές ώρες.

Σε κάθε περίπτωση τα ελάχιστα μεταφορικά είναι 5€.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία μέχρι και 2 μέρες πριν από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων.

Στη περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει η παραγγελία να παραδοθεί την επόμενη ημέρα, μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία σε διάστημα 2 ωρών από την ώρα που έλαβε το email επιβεβαίωσης της αγοράς.

Μετά το πέρας των παραπάνω χρονικών διαστημάτων η παραγγελία θα παραδοθεί στον πελάτη, και ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για να στείλει το προϊόν πίσω στο κατάστημα.

Επιστροφή Προϊόντων

Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνεται μόνο με την αρχική τους συσκευασία άθικτη και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αποστολής του στον πελάτη.

Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής.

Κανένα προϊόν δε θα γίνεται δεκτό εάν δε συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς ή είναι αποσυσκευασμένο. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι συσκευή με μεγάλο όγκο (π.χ. κουζίνα, πλυντήριο ρούχων, ψυγείο) ο πελάτης έχει την υποχρέωση να το αποστείλει στην έδρα μας, με δική του μεταφορική, και δικά του έξοδα αποστολής εφόσον βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Σε περίπτωση που ο πελάτης βρίσκεται εντός Αθηνών, μπορεί το προϊόν να επιστραφεί, με δική του μεταφορική ή με τη δική μας, και το ποσό επιστροφής στη δεύτερη περίπτωση καθορίζεται από το κατάστημα ανάλογα με τη συσκευή.

Επιστροφή χρημάτων σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται με πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη εντός 14 ημερολογιακών ημερών (αν έχει πληρωθεί μετρητοίς ή έχει γίνει τραπεζική κατάθεση) εφόσον το προϊόν παραδοθεί στην έδρα μας σε άριστη κατάσταση (μη ανοιγμένη συσκευασία). Στην περιπτωση που η συσκευασία έχει ανοιχθεί, το κατάστημα έχει δικαίωμα να εξετάσει το προϊόν και να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων ή να γίνει επιστροφή μέρους της αρχικής αξίας.

Στην περίπτωση των μικροσυσκευών εφόσον το προϊόν και η συσκευασία του είναι σε καλή κατάσταση, ο πελάτης θα πιστώνεται το αντίστοιχο ποσό εντός 7 ημερών. Στην αντίθετη περίπτωση θα αποστέλλεται πίσω στον πελάτη, με έξοδα του.

Πληρωμές

Η εξόφληση των αγορών σας μπορεί να γίνει είτε με αντικαταβολή κατά την παράδοση είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας ,είτε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας μεσώ του site.

Δυνατότητα αντικαταβολής, για μεταφορές εκτός Αττικής , υπάρχει μόνο με courrier/ταχυμεταφορές (όχι με τις μεταφορικές εταιρίες/πρακτορεία).

Η επιβάρυνση διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο εξόφλησης που επιλέγει ο πελάτης (δηλαδή σε πόσες δόσεις επιλέγει ο πελάτης να χρεώσει την κάρτα του).

¶τοκες δόσεις είναι διαθέσιμες μόνο εντός του καταστήματος και εφόσον αναγράφονται στον τίτλο του προϊόντος.

Οι τιμές των προϊόντων είναι μετρητοίς εκτός αυτών που αναγράφουν δίπλα άτοκες δόσεις.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα εξωτερικού ο πελάτης επιβαρύνεται με την αντίστοιχη κράτηση της τράπεζας.

Για καταθέσεις οι τραπεζικοί λογαρισμοί είναι οι εξής:
Πειραιώς: 5048006343661
Εθνική: 16400207102
Alpha Bank:133002002006280

IBAN Πειραιώς: GR2501720480005048006343661
ΙΒΑΝ Εθνική: GR3401101640000016400207102
IBAN Alpha Bank:GR8801401330133002002006280

’Ονομα δικαιούχου: ΚΩΝ. ΡΕΝΤΖΙΛΑΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. και αφορούν αγορές απο το ηλεκτρονικό κατάστημα .

Στις τιμές του site δεν ισχύει η κάρτα LYONESS.
Στις τιμές του site δεν ισχύουν οι διατακτικές του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ Δ.Ε.Η και Υπουργείου Πολιτισμού .

Πίσω

(c) Ρεντζιλάς - All rights reserved - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center -