ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 5743476 Ηρακλέους 19, Περιστέρι

Delonghi RotoFry F28533

Delonghi RotoFry F28533Εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας
Αρχική τιμή: 166,00€ Τιμή: 120,00€

4-7 ημέρες

Περίληψη: 1800 watt, 1.2 lt

Λειτουργεί με ελάχιστη ποσότητα λαδιού 1,1lt-1,2lt / 1kg πατάτες Περιστρεφόμενο επικλινές καλάθι για 50% οικονομία στο λάδι Ψηφιακό χρονόμετρο με ηχητική ειδοποίηση για έλεγχο του χρόνου τηγανίσματος Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης από 150 έως190°C Παράθυρο για να ελέγχετε την διαδικασία μαγειρέματος με κλειστό καπάκι Aνύψωση του καλαθιού και στράγγισμα του φαγητού ακόμα και με κλειστό καπάκι Θερμομονωτικά τοιχώματα για μεγαλύτερη ασφάλεια (επιτυγχάνεται μέσω της κυκλοφορίας αέρα) Eιδικά σχεδιασμένο καπάκι που διοχετεύει τους υδρατμούς στο πίσω μέρος του κατά το άνοιγμα Το καπάκι ανοίγει εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, αφαιρείται για να καθαριστεί Φωτεινή ένδειξη ready-to-cook (η συσκευή είναι έτοιμη να τηγανίσει) Φίλτρο κατά των οσμών που αντικαθίσταται Θέση αποθήκευσης καλωδίου

Επιλέξτε νομό για να δείτε τα μεταφορικά του προϊόντος:

* Για πιο ακριβή αποτελέσματα προσθέστε όλα τα προϊόντα στο καλάθι σας και υπολογίστε τα μεταφορικά στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Στείλτε μας την απορία σας για το προϊόν.
Αν ενδιαφέρεστε για άμεση παραλαβή από το κατάστημα μόνο γι'αυτό το προϊόν, μπορείτε να παρακάμψετε τη διαδικασία αγοράς. Κάντε κράτηση του προϊόντος αυτού συμπληρώνοντας απλώς την παρακάτω φόρμα. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.
Delonghi RotoFry F28533
+ -
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ

(c) Ρεντζιλάς - All rights reserved - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center -